(FOTO) Majka ubila troje dece, pa sebe - dotukao je razvod

Autor: Republika

Svet

18.11.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti Teksasa potvrdile su da je Ešli Ozen (39) ubila svoje troje dece, a zatim i sebi oduzela život.

RepublikaFoto: facebook.com/Murvin Auzenne Jr
Nesrećna deca

Kancelarija medicinskog istražitelja okruga Haris utvrdila je kako je Ozen u svojoj kući u Dir parku, u Teksasu, pištoljem počinila samoubistvo.

Ona se ubila nakon što je upucala svoju decu, najstariju Parišu (11), drugu ćerku Elenor (9) i sina Linkolna (7).

Policija je krajem oktobra, nakon dojave porodice koja sa njom i njenom decom nikako nije mogla da stupi u kontakt, u kući zatekla stravičan prizor- četiri beživotna tela.

Motiv ubistva i samoubistva nije poznat, ali neki američki mediji izvestili su kako se ovaj tragičan događaj desio samo nedelju dana nakon što je ozvaničen razvod između Ešli Ozen i njenog, sada bivšeg, supruga.

Oružje sa kojim su počinjena ubistva pronađeno je na mestu događaja, u kući.

 

Nije jasno kako je ona uopšte došla do oružja, s obzirom da je na svojoj Fejsbuk strani često izražavala oštre stavove protiv bilo kakvog vida oružanog nasilja.

Članovi porodica ove Amerikanke istakli su kako su u kompletnom šoku s obzirom da nikada ne bi mogli ni da sanjaju da bi Ešli mogla nešto tako da učini.

- To su bila deca kakvu ste samo mogli da poželite. Svirali su, bila lepa, srećna deca. Prosto, bili su neverovatni- izjavio je deda tragično preminule dece, Marvin Ozen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading