Krošnja pala na starca (80) i usmrtila ga

Autor: Avaz

Svet

16.11.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osamdesetogodišnji M.K. iz sela Bok kod Orašja poginuo je juče kada se na njega srušila krošnja drveta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

– Oko 11.25 sati nas je nazvao 55-godišnji I.D. iz susednog sela Tolisa te je prijavio da je skupa sa 60-godišnjim A.M. iz Boka sekao drva u njivi vlasništvo M.K. U jednom trenutku je krošnja drveta koje je posečeno pala na starca i na mestu ga usmrtila – kažu u policiji.

Na mesto pogibije nesrećnog starca odmah je upućeno vozilo hitne pomoći i mrtvozornik oraškog Doma zdravlja koji je konstatovao smrt. Njegovo telo je prevezeno na Odjel patologije oraške Kantonalne bolnice gde će se izvršiti obdukcija.

Inspektori Sektora kriminalističke policije skupa s dežurnom tužiteljkom Posavskog kantonalnog tužilaštva su uradili uviđaj. Preliminarni rezultati uviđaja upućuju na to da je izvršeno teško krivično delo protiv opšte sigurnosti ljudi i imovine, međutim sve će biti poznato nakon okončanja istrage, prenosi Srpskainfo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading