Putin žestok: Bez milosti u borbi protiv korupcije, ekstremizma i terorizma

Autor: Tanjug, Republika

Svet

10.11.2019

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je pripadnicima policije da ne treba da imaju milosti kada je u pitanju borba protiv korupcije.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Vladimir Putin

Putin je naglasio i da policija ne bi trebalo da ima milosti kada je reč o ostalim zločinima, kao što je terorizam, ekstremizam i pokušaj podele ruskog društva, saopštila je ruska policija.

Putin je na svečanosti povodom Dana policije rekao da danas svaki zaposleni u agencijama Ministarstva unutrašnjih poslova mora da ispunjava najviše standarde.

- Vaša dužnost je da se borite protiv terorizma i ekstremizma, i protiv pokušaja da se poseje mržnja i da se podeli naše multietničko društvo u kojem imamo pripadnike više vera - rekao je Putin na svečanosti, navodi se u saopštenju.

Kako je preneo Tas, Putin je naglasio da je zato od vitalnog značaja da se nikada ne prestane sa preventivnim radom, i iskrenim i otvorenim dijalogom sa predstavnicima civilnog društva i verskih zajednica.

Ruski predsednik je pozvao sve pripadnike policije da, kada je reč o borbi sa korupcijom, organizovanim kriminalom i trgovinom droge, budu "odlučni i bez kompromisa".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading