Epstajna vezali i zadavili u zatvoru! Tvrdi brat milijardera

Autor: informer

Svet

07.11.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat pokojnog milijardera pedofila Džefrija Epstajna izjavio je da je on ubijen, ali da ne postoji način da to i dokaže. Mark Epstajn je za Foks njuz rekao da je njegov brat imao neobjašnjive posekotine i rane na telu. Takvu vrstu povreda, kako je objasnio, nije mogao da zadobije vešanjem na plafonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džefri Epstajn

On je dodao da ne postoji način da to dokaže, jer se zvaničnici, kako je istakao, igraju igre sa njim, s obzirom da uporno odbijaju da mu dostave medicinsku dokumentaciju. - Već dva puta sam slao zahteve Ministarstvu pravde i nisu mi odgovorili još uvek. Samo mi je rečeno da su obavešteni o mojim zahtevima- rekao je Mark Epstajn, dodavši da se prvi put obratio njujorškom Zavodu za patologiju 16. avgusta, gde su ga uputili na Ministarstvo pravde SAD.

Prošlo je više od tri meseca i on još uvek nije dobio medicinsku dokumentaciju o smrti Džefrija Epstajna. - Nemam koga da tužim. A javnost bi trebalo da zna istinu o tome šta se desilo u jednoj državnoj ustanovi. Moj brat je ubijen- istakao je Mark Epstajn.

Prema njegovim rečima, on je imao kontuzije na zglobovima leve i desne ruke, neobjašnjive rupe na jednoj ruci, kao i čudne krvave otiske na jednom ramenu.  - To niko nije objasnio. Da li su ga vezali lisicama i zadavili? Da li ga je neko držao za zglobove? Sve te povrede niko ne pominje- dodao je Mark, koji je, podsetimo, angažovao i penzionisanog stučnjaka za patologiju Majkla Badena.

Ovaj doktor je već prošle nedelje izneo sumnju da je Epstajn ubijen, pominjući čudne rane na grkljanu, kao i frakturu podjezične kosti, ocenivši da one nisu uobičajene kod vešanja, ali jesu kod davljenja.  - Da li su sve te povrede nastale nedelju dana pre smrti ili uoči samog "incidenta"? Bez temeljne medicinske dokumentacije to ne možemo da znamo. A čekamo je već tri meseca, i odgovora nema- izjavio je doktor Baden.

Podsetimo, samo mesec dana pre smrti Epstajn je hospitalizovan u zatvorskoj bolnici, nakon što je, navodno, pokušao sebi da oduzme život, dok su neki tada tvrdili da se ili potukao sa robijašem sa kojim je delio ćeliju, kao i da je neko pokušao da ga ubije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading