TRAMP O ŽENI KOJA JE TUGOVALA ZA RANJENIM MUŽEM: Melanija ne bi plakala kad bi me upucali

Autor:

Svet

01.11.2019

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp tvrdi da zna da prva dama SAD Melanija Tramp ne bi plakala za njim u slučaju da on ikada bude upucan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald i Melanija

Šef Bele kuće je to kazao na dobrotvornom skupu republikanskih kongresmena, gde je hvalio čvrstinu kongresmena Stiva Skalisa, u kojeg je 2017. pucao mentalno oboleli napadač. Tramp se setio kako je nakon ranjavanja posetio Skalisa u bolnici i tu razgovarao sa suprugom kongresmena, kazavši da je ona "plakala kao kiša".

- Mislim, ne bi mnogo žena reagovalo na tragediju na taj način. Znam da moja ne bi - rekao je predsednik SAD.

Bela kuća još nije zvanično komentarisala ovu Trampovu izjavu. Njegova supruga je prošle godine u jednom od intervjua kazala da se ne oprerećuje tračevima o svom braku, pogotovo onim vezanim za navodne preljube.

 

- Naravno, nije uvek ugodno, ali znam što je ispravno, šta pogrešno, znam da razlikujem istinu od laži - poručila je tada Melanija.

Trampovi su juče promenili adresu stalnog prebivališta i zvanično postali stanovnici Floride. Tramp je od osamdesetih godina prošlog veka živeo u centru Menhetna u Njujorku, a sada je prijavio adresu u rezidenciji Mar-a-Lago u Floridi. Kao obrazloženje je naveo da su se njujorške gradske vlasti loše ophodile prema njemu. Nedugo nakon Trampove objave na Tviteru oglasio se i demokratski guverner Njujorka Endrju Kuomo, Trampov protivnik, koji je napisao da je to dobro rešenje.

- Florido, on sada pripada samo tebi - napisao je Kuomo na Tviteru.

Tramp i Melanija su kao drugo mesto prebivališta naveli golf klub u Nju Džersiju i Belu kuću.

Štajnmajer ga prozvao zbog tvitova

Nemački predsednik Frank-Valter Štajnmajer boravi u poseti SAD, gde je pozvao na skretanje fokusa sa "tvitova i tirada" na jačanje odnosa između dve zemlje. On je održao kratak govor u Gete institutu u Bostonu pre nego što je prisustvovao zajedničkom koncertu Bostonskog simfonijskog orkestra i gostujućeg orkestra Lajpcig gevandhausa.

- Došao sam ovde kao savezni predsednik da bih podigao naše poglede daleko od svakodnevnog akcenta na tvitove i tirade i širenja negodovanja koje je često i predvidljivo i neefikasno - rekao je uvijeno Štajnmajer u komentaru koji se odnosio na predsednika SAD Trampa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading