Otišle u apoteku, popile lekove, samo nekoliko sati kasnije pronađene su mrtve u hostelu

Autor:

Svet

30.10.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanka Natali Sejmor (22) i njena kanadska koleginica Ebi Gejl Amisola (27) umrle su u hostelu u Kambodži samo šest dana nakon što su krenule na put, prenosi Mirror.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Obe devojke patile su od jakih simptoma trovanja - proliva i povraćanja.

Odlučile su da kupe lek protiv povraćanja u lokalnoj apoteci, a samo nekoliko sati nakon konzumacije pronađene su mrtve u hostelu.

Policija u Kambodži istražila je hostelsku sobu i pronašla Natalin mobilni telefon u kojem je guglala simptome "povraćanje toliko jako da osetim bolove u grudima" i "jaki grčevi u stomaku nepoznatog uzroka, šta da radim".

Takođe je bila zabrinuta oko boje koju je izbacivala - zelenu i žutu. Nakon detaljne inspekcije, kraj svakog kreveta pronađene su kutije sa tabletama iz kojih je falilo nekoliko komada. Policija sumnja da su se devojke slučajno predozirale.

Natali je 2017. godine ostavila svoj posao računovođe kako bi proputovala svet. Nakon obdukcije, u želudcima obe devojke pronađen je toksičan sadržaj, kao i oštećenje jetre koje je moglo nastupiti nakon konzumacije lekova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading