Hrvati poludeli: Tramp gubi izbore zbog Srba!

Autor: G. M.

Svet

17.10.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako kojim slučajem Hrvati budu odlučivali ko će se naredne godine useliti u Belu kuću, Tramp je nagrabusio! I to sve zbog novčane pomoći koju je američka vlada opredelila za obnovu spomen-doma stradalim partizanima iz Drugog svetskog rata u Srbu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, predsednički kandidat i lider stranke Desno Anto Đapić rekao je da će Amerika snositi teške posledice pošto je 350.000 dolara dala za obnovu ovog obeležja, uputivši pretnje ambasadoru SAD u Hrvatskoj Vilijemu Kohorstu i aktuelnom predsedniku Donaldu Trampu. Đapić je Trampa upozorio da bi ga ovaj potez mogao koštati pobede na predstojećim predsedničkim izborima, pošto će se, kako je naveo, lično potruditi da njegovo saopštenje o toj donaciji dođe do svakog Hrvata koji živi u SAD kako ne bi glasali za Trampa.

- Pošto nameravam da se kandidujem na izborima za predsednika Hrvatske siguran sam da će mi reagovanje protiv ovakve američke politike doneti pobedu. A ako budem predsednik Hrvatske, sa mnom neće biti šale. Ambasadora Kohorsta će čekati karta u jednom pravcu - poručio je Đapić.

Njega je posebno razbesnelo to što je američki ambasador, uručujući donaciju za obnovu objekta, rekao da je dosta čitao o istoriji ovog hrvatskog mesta, u čemu mu je, kako je podvukao, pomogao bivši čelnik SNV Milorad Pupovac.

- Znam da je ovde bilo puno tragedije i nadam se da će u budućnosti te rane zaceliti i da će se krenuti dalje - zaključio je američki diplomata i time izazvao revolt Đapića. G. M.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading