Orbanov gradonačelnik orgijao na jahti u Hrvatskoj

Autor:

Svet

13.10.2019

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Mađarskoj su juče održani lokalni izbori, uoči kojih je objavljena seksualna i korupcijska afera Žolta Borkaija, jednog od najuspešnijih gradonačelnika iz redova vladajuće stranke Fides premijera Viktora Orbana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/youtube.com/Győrplusz TV
Viktor Orban / Žolt Bornai

Nekadašnji olimpijski pobednik u gimnastici, koji je sada gradonačelnik Ðera, grada na severozapadu Mađarske, prikazan je na snimku iz maja 2018. u orgijama na luksuznoj jahti na hrvatskoj obali, a u jednoj od scena 54-godišnji Borkai ima seks sa mladom prostitutkom. Snimak na kojem je Borkai na jahti sa prijateljem i velikim brojem prostitutki načinjen je kod obala Dubrovnika, a navodno je tokom orgija političar uzimao i kokain.

Nakon što se snimak pojavio na porno-sajtovima, Borkai je prvo tvrdio da je žrtva prljave kampanje opozicije koja želi njegovu smenu, da bi potom priznao da je snimak autentičan, ali opovrgava optužbe da je konzumirao drogu. On je uputio izvinjenje svojoj porodici, ali je odbio da ode sa čela Đera, grada u kojem se nalazi fabrika "Audija", jednog od najvažnijih investitora u Mađarskoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Győrplusz TV
Žolt Borkai

Borkai se u kampanji predstavljao kao porodični čovek i otac dvoje dece koji zastupa hrišćansko-konzervativne vrednosti Fidesa, a nakon afere na svom nalogu na Fejsbuku postavio je fotografiju sa porodicom, koju je potpisao rečima "Držimo se. U dobru i u zlu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading