(VIDEO) GORI SVE U KRUGU OD 110 KILOMETARA! Vatra se širi oko Los Anđelesa, ima mrtvih, evakuacija u toku!

Autor: kurir.rs

Svet

11.10.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje jedna osoba je nastradala, desetine kuća su uništene u blizini Los Anđelesa, a naređena je evakuacija 100.000 ljudi zbog dva šumska požara, saopštili su danas zvaničnici.

Foto: youtube.com/Bloo TV

U dolini San Fernando, severno od Los Anđelesa požar se proširio na više od 1.900 hektara do jutros po lokalnom vremenu i širi se na novih 320 hektara svakog sata, saopštila je vatrogasna služba Los Anđelesa na konferenciji za novinare, preneo je Rojters.

Zvaničnici su naveli da je jedan muškarac preminuo od srčanog udara, što su pripisali požaru.

Naređena je evakuacija za oko 100.000 ljudi, koji ne treba da očekuju da će naredba biti ukinuta narednih nekoliko dana, naveli su zvaničnici.

Vlasti su se tokom noći borile da savladaju i požar u okrugu Riversajd, koji je zahvatio 330 hektara u blizini Kalimsea, oko 110 kilometara istočno od Los Anđelesa.

U dolini San Fernando zatvoreno je nekoliko autoputeva, a uništeno je najmanje 25 kuća u Silamru i Porter ranču, dva naselja nedaleko od severoistočnog dela Los Anđelesa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading