(VIDEO) Da li je sve samo vešta gluma? Greta Tunberg se potpuno pogubila na konferenciji za medije

Autor:

Svet

29.09.2019

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govor Grete Tunbergu Ujedinjenim nacijama podelio je svet. Na društvenim mrežama, jedni su hvalili njen aktivizam, dok su protivnici smatrali da je sve vešto izrežirano, i čini se da su ovi drugi imali za pravo. Video snimak sa pres konferencije pojavio se na internetu, i na njemu se može videti kako ona "nespretno" odgovara na pitanja novinara bez prethodne pripreme.

RepublikaFoto: youtube.com/ Caldron Pool
Greta Tunberg tokom konferencije za štampu

Video sa panela, koji je već postao viralan, sada vec govori u prilog "teoriji", koja se mogla pročitati ovih dana, da je Greta projekat velikih sila i da sama ne bi imala kapaciteta da iznese teret globalne promocije svojih ideja.

- Da li možete da nam kažete šta je poruka koju želite da prenesete svetskim liderima i da li je vreme da predsednik Tramp odgovori na ono što ste rekli danas - pitao je novinar Gretu.

- Izvinite, šta je bilo prvo pitanje?", pitala je zbunjeno Greta, prenose mediji.

Kada joj je novinar ponovio pitanje, mlada aktivistkinja je pokušala da odgovori.

- Poruka koju želimo da pošaljemo je da nam je dosta - kratko je odgovorila i zastala, a zatim dodala: "Da li neko drugi želi da odgovori na ovo pitanje?".

- Mislim da bi trebalo da postavite pitanje i drugima - rekla je Greta i završila svoje izlaganje.

Oni koji su do sada tvrdili da Greta uopšte ne predstavlja nikakvu aktiviskinju, već da je samo vešta glumica koja je govor održala tek nakon opsežne prireme, nakon ovoga imaju svo pravo da tvrde da njen govor i briga o planeti Zemlji ne proističe iskreno i od srca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading