INTERVJU SA PREDSEDNIKOM RUSIJE BEZ NAGRADE: Foks njuz zbog Putina ostao bez Emija

Autor:

Svet

25.09.2019

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intervju predsednika Rusije Vladimira Putina koji je dao američkoj televiziji Foks njuz nije dobio televizijsku nagradu Emi, a umesto njega, nagrađen je intervju CNN sa kardinalom Timotijem Dolanom, nadbiskupom Njujorka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Dobitnica nagrade u kategoriji Izuzetni intervju tako je postala novinarka CNN internešenel Kristijan Amanpur.

Sputnjik prenosi da je ranije objavljeno da je intervju Krisa Volesa sa Putinom nominovan za nagradu Emi u toj kategoriji, što je bila prva nominacija za prestižnu nagradu Nacionalne akademije televizijske umetnosti i nauke za televiziju Foks njuz u celokupnoj istoriji njenog postojanja.

 

 

Intervju je urađen odmah nakon sastanka Putina i predsednika SAD Donalda Trampa u Helsinkiju 16. jula 2018. godine i objavljen je istog dana. Sam novinar je, najavljujući intervju, rekao da je razgovor sa ruskim liderom trajao oko 35 minuta.

Američku televizijsku nagradu Emi dodeljuje Akademija za televizijsku umetnost i nauku. Nagrada se smatra jednom od najprestižnijih za rad na televiziji, a o njenoj dodeli odlučuje oko 25.000 članova televizijske akademije. Pobednici dobijaju zlatnu statuu u obliku krilate žene sa simboličnim atomom u rukama, što predstavlja jedinstvo nauke i umetnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading