PUTINOVA POSLANICA AMERIKANCIMA: Dobro se naspavajte jer samo u snu će Rusija napustiti Krim

Autor: informer.rs, Republika

Svet

01.09.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Državne dume Natalija Poklonska i nekadašnji glavni tužilac Krima, posavetovala je specijalnog predstavnika SAD za Ukrajinu Kurta Volkera da se "dobro naspava", jer se njegova želja "da Rusija napusti Krim može ostvariti samo u snu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Natalija Poklonska

Ranije je Volker rekao da je povratak Rusije u format G8 moguć nakon što "Rusija napusti Krim". Podsetio je da je 2014. godine Rusija bila izbačena iz grupe G8 "zbog aneksije Krima".

- Savetujem specijalnom izaslaniku SAD-a za Ukrajinu, Kurtu Volkeru, da se dobro naspava. Možda će mu se u snu ostvariti želja da vidi kako Rusija napušta Krim, jer to niko neće videti u stvarnosti - saopštila je Poklonska.

Prema njenim rečima, krimljani, kao i sibirci, moskovljani i svi drugi su Rusija.

 

 

- Zauzvrat, volela bih da vidim kako će Amerika napustiti Ukrajinu - dodala je Poklonska.

Ranije je američki predsednik Donald Tramp obećao da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina na sastanak G7 sledeće godine, koji će biti održan u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prema mišljenju američkog lidera, koje je više puta izrazio, ima "smisla razgovarati o mnogim međunarodnim pitanjima s Rusijom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading