Tašta ubila i kastrirala zeta: Izbola ga 27 puta, pa mu ODSEKLA TESTISE I BACILA KROZ PROZOR!

Autor: informer.rs, Republika

Svet

20.08.2019

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovana Ruskinja (49) iz Novgoroda surovo je ubila svog bivšeg zeta Dmitrija Bogdanova (32) zato što nije plaćao alimentaciju njenoj ćerki i unuku. Tašta je, uz pomoć svog partnera, čak 27 puta nožem izbola Bogdanova, a zatim mu odsekla testise i bacila ih kroz prozor.

Foto: Ilustracija

Prema navodima ruskih medija, zet je tokom vikenda otišao u stan svoje bivše tašte da razgovaraju. Tamo je zatekao nju i njenog dečka, koji su ga srdačno primili. Zajedno su večerali, a onda su počeli da piju. Posle nekoliko sati alkoholisanja tašta i zet su se žestoko posvađali zbog toga što on nije plaćao alimentaciju svojoj bivšoj ženi i sinu.

U naletu besa tašta je dohvatila kuhinjski nož i njime nekoliko puta izbola Bogdanova. On je izgubio svest, a onda je nož uzeo taštin dečko, koji je nastavio da ga bode. Nakon što su nesrećnog čoveka izboli ukupno 27 puta, tašta je ponovo uzela nož, odsekla Bogdanovu oba testisa i bacila ih kroz prozor.

Komšije u šoku

Komšije u stambenom bloku u Novgorodu, u kojem se zločin dogodio, u šoku su nakon svega. Oni kažu da su poznavali Bogdanova i da je često dolazio kod tašte.

- Njih dvoje su se lepo slagali. Međutim, oboje su nezgodni kad malo više popiju. Ipak, niko nije mogao ni da pretpostavi da bi ovako nešto moglo da se dogodi - navela je jedna od komšinica.

Posle stravičnog zločina tašta je telefonom pozvala svoju ćerku i ispričala joj šta je uradila. Ćerka, šokirana majčinim priznanjem, odmah je pozvala policiju.

Ista korist - bio živ ili mrtav

- Istražitelji su odmah otišli na adresu koju im je ćerka dala. U stanu su zatekli stravičan prizor. Osakaćeno telo Bogdanova ležalo je u dnevnoj sobi u lokvi krvi. Tašta i njen dečko takođe su bili prekriveni krvlju - naveli su ruski mediji.

Iako je bilo očigledno šta se u stanu dogodilo, tašta i njen partner su u početku negirali da su ubili Bogdanova.

- Njih dvoje su odvedeni u policijsku stanicu, gde su ih inspektori ponovo ispitali. Tek tada su priznali zločin. Tašta je rekla da je ubila bivšeg zeta zbog svoje ćerke. Navela je da Bogdanov nije hteo da pomogne svom sinu i bivšoj ženi, te da im je živ bio od koristi koliko i sada, kad je mrtav - prenosi ruska štampa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading