(FOTO) Ljbavnik joj se obesio, a onda jede pomfrit: Uslikana podvodačica milijardera pedofila

Autor: informer.rs, Republika

Svet

17.08.2019

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žislen Maksvel, koja je bila ljubavnica i podvodačica preminulog milijardera pedofila, za kojom tragaju mediji od smrti Džefrija Epstajna, usklana u jednom fast fud restoranu u Los Anđelesu

RepublikaFoto: youtube.com/CBS Evening News
Džefti Epstajn

Maksvelova se, inače, sumnjiči da je organizovala orgije i podvodila mlade devojke i devojčice američkom pedofilu Džefriju Epstajnu, koji je pronađen mrtav prošlog vikenda u svojoj zatvorskoj ćeliji u Njujorku.

U danima nakon smrti Epstajna, Žislen Maksvel bila je "najtraženija osoba na svetu", a mediji su spekulisali da se sakrila negde u Evropi, najverovatnije u Francuskoj, ili da je u Masačusetsu. Međutim, američki tabloid Njujork post pronašao ju je usred Los Anđelesa, i to ni manje ni više nego u jednom fast fud restoranu. 

- Pa, izgleda da više neću dolaziti ovde da jedem - odbrusila je 57- godišnjakinja fotoreporteru ovog tabloida, koju ju je slikao u restoranu In-N-Out u Los Anđelesu.

Njujork post piše da se Maksvelova ponašala kao da se ništa nije dogodilo. Uživala je u hamburgeru, pomfritu i šejku i čitala je popularnu knjigu iz 2000. godine o tajnom životu i smrti agenata CIA "The Book of Honour: The Secret Lives and Deaths of CIA Operatives".

 

 

Iako protiv Maksvelove zvanično nije podignuta optužnica vezano za krivična dela koje je Epstajn počinio na Floridi i u Njujorku, pre nekoliko dana, ipak je, stigla jedna tužba. Naime, jedna od seksualnih žrtava milijardera pedofila tužila ju je zbog toga što je sve "sredila" kako bi Epstajn mogao da je siluje i seksualno napastvuje 2002. kada je imala samo 15 godina.

Pre tri godine bivša Epstajnova "seks robinja" Virdžinija Roberts tužila je za klevetu Žislen Maksvel, međutim njih dve su postigle vansudsko poravnanje, ali suma za koju su se nagodile nije poznata.

Robertsova je tada optužila Maksvelovu da ju je, kada je imala samo 15 godina, naterala na nedobrovoljni seks sa Epstajnom i još nekoliko moćnih muškaraca.

U dnevnicima Roberstove, koji su isplivali u javnost pre nekoliko dana, ona tvrdi da joj se Maksvelova hvalila svojim seskualnim podvizima, a naročito time da je svojevremeno oralno zadovoljavala holivudsku zvezdu Džordža Klunija u jednom restoranu. 

- Rezultati autopsije pokazali su da je uzrok smrti Džefrija Epstajna samoubistvo vešanjem, rekla je danas Aja Vorti-Dejvis, portparolka kancelarije šefa Patologije grada Njujorka, dodavši da je njegov vrat bio polomljen na nekoliko mesta, preneli su svetski mediji.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading