Za smrt Epstajna krivi Klintonovi: Tramp se složio sa ocenom komičara Vilijamsa

Autor:

Svet

12.08.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp, koji se nekad družio s milijarderom Džefri Epstajnom, okačio je na Tviter nalog video konzervativca i komičara Terensa Vilijamsa, koji, bez konkretnih dokaza, tvrdi da su Bil i Hilari Klinton odgovorni za Epstajnovu smrt.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Iz tabora Klintonovih odmah su to negirali nazivajući tvrdnje komičara neistinitim, dok je Trampova savetnica Kelijen Konvej stala u njegovu odbranu jer predsednik, kako je navela, samo želi da se istraži apsolutno sve kako bi se rasvetlila smrt Epstajna, koji je nađen obešen u jednom od najsigurnijih zatvora u Njujorku.

Glavni patolog u Njujorku Barbara Sampson uverena je da se Epstajn sam ubio vešanjem, kao i gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio, koga više zanima "šta je sve znao" Epstajn, koji se družio s političarima i kraljevskom porodicom.

- Koliko je drugih milionera i milijardera bilo uključeno u nezakonite aktivnosti kojima se bavio - pita de Blazio.

On kaže da "te informacije nisu umrle sa Epstajnom" i zalaže se da FBI, koji je otvorio istragu o Epstajnovoj smrti, sve to treba da istraži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading