Ljubavna afera Saudijskog princa: Bin Salman u vezi sa holivudskom zvezdom

Autor: informer.rs, Republika

Svet

08.08.2019

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saudijski princ prestolonaslednik Muhamed bin Salman u vezi je sa holivudskom zvezdom Lindzi Lohan, spekulišu američki mediji. Kako otkrivaju, glumica je princa, kojeg optužuju za ubistvo saudijskog novinara Džamala Kašogija, upoznala prošle godine i od tada je on obasipa pažnjom i poklonima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Muhamed bin Salman

Prema navodima medija u SAD, princ Muhamed se prvi put sreo sa Lohanovom na jednoj od trka Formule 1, ali nije precizirano u kojoj zemlji.

- Od tada je stalno vozi svojim privatnim avionom po svetu. Dao joj je čak i kreditnu karticu da se njome služi koliko želi, bez ikakvog limita - navode izvori bliski američkoj glumici.

Oni dodaju da se jedan od najbogatijih ljudi na svetu, koji je oženjen od 2008, stalno dopisuje sa Lohanovom.

- Ona sedi i stalno piše poruke. Pokazala nam ih je - otkrili su ti izvori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had to stay home and rinse my hair tonight ? ? ?

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Aug 3, 2019 at 1:20pm PDT

Kako mediji pišu, uprkos tome što se glumica nalazi u Australiji na snimanju šoua "Maskirani pevač", ona u pauzama između obaveza nalazi vremena da se vidi i sa saudijskim princom. Međutim, tokom vikenda se nije pojavila u Melburnu na snimanju kviza "Da li ste obratili pažnju", u kojem je trebalo da bude gost.

Produkcijska kuća je kasnije izdala saopštenje da je glumica otkazala gostovanje jer je morala "da se odmori", ali je ubrzo nakon toga ona na svom Instagram profilu objavila snimak sa jahte na kojem se vidi kako joj nepoznati muškarac pere kosu.

Na jahti sa slugama

Mediji su odmah posumnjali da je Lohanova propustila gostovanje u kvizu zbog toga što je otišla na jahtu sa princom Muhamedom bin Salmanom. Za čoveka koji glumici pere kosu na palubi jahte veruju da je jedan od prinčevih sluga.

Pojedini američki mediji kritikovali su vezu Lohanove sa saudijskim princom, budući da ga je međunarodna zajednica optužila da je naručio ubistvo novinara Džamala Kašogija, velikog kritičara vlade u Rijadu. Kašogi je 2. oktobra prošle godine ušao u saudijski konzulat u Turskoj i odande više nikad nije izašao. Prema izveštajima turske obaveštajne službe, saudijski princ je poslao svoje ljude, koji su novinara mučili i živog ga raskomadali u konzulatu. Kašogijevo telo do danas nije nađeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading