(VIDEO) Ovako je likvidiran monstrum iz Dejtona: Otvorio je vatru u kafiću i ubio devet osoba, a onda su reagovali policajci koji su bili u redovnoj kontroli

Autor: kurir.rs, Republika

Svet

05.08.2019

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija američkog grada Dejtona, u Ohaju, saopštila je da je među devet žrtava pucnjave i sestra 24-godišnjeg napadača, Konora Betsa, koga je ubila policija. Bets je likvidiran 30 sekundi nakon što je počeo da puca na ljude u kafiću i tako ubio devet osoba, među kojima i svoju sestru.

RepublikaFoto: youtube.com/The Telegraph
Policija otvorila vatru na Betsa

Navodi se da je 22-godišnja Megan najmlađa žrtva pucnjave. Ostale žrtve su bile starosti između 25 i 57 godina.

27 ljudi je ranjeno.

Betsa su ubili policajci koji su bili u redovnoj kontroli.

Napadač je koristio pušku koju je kupio preko interneta u Teksasu, a koja mu je potom doneta na kućnu adresu, objavio je lokalni šerif. Takođe, poznato je da je nosio pancir tokom napada.

Ubica je na mesto zločina došao sa sestrom i prijateljem. U jednom trenutku, Konor se izdvojio od sestre i njenog prijatelja, i pretpostavlja se da je u tom trenutku uzeo oružje iz gepeka, vratio se u bar i počeo da puca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading