SRBIN PRETUKAO ITALIJANA DO SMRTI: Sedeli u kafani i zajedno pili, a onda je sve krenulo naopako i završilo se kobno!

Autor: Republika

Svet

02.08.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska policija uhapsila je državljanina Srbije Ivana R. (34) i državljanina Rumunije Mihaila A. (50) zbog sumnje da su ubili Italijana K. I. (42) nakon svađe u kafani.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Nestanak K. I. u ponedeljak je prijavila bivša supruga, nakon što joj je bilo čudno što je nije pozvao kako bi razgovarao sa njihovom osmogodišnjom ćerkicom. Usledila je opsežna potraga za nestalim Italijanom.

Policija je prvo u utorak nedaleko od naselja Tole pronašla automobil marke „golf“ u čijem gepeku su otkriveni tragovi krvi, a sutradan, samo nekoliko stotina metara dalje, pronađeno je i beživotno telo nesrećnog Italijana.

- Ubrzo je ustanovljeno da je vlasnik „golfa“ Ivan R. koji je uhapšen u četvrtak ujutru zbog sumnje da je zajedno sa Mihailom A. izvršio ovaj svirepi zločin – otkrio je za italijanske medije izvor iz istrage.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako navodi izvor, ubistvu prethodila banalna svađa za šankom oko toga ko je od njih trojice lepši i privlačniji. Pozivajući se na navode svedoka, tvrdi da su osumnjičeni i K. I. raspravljali i koji od njih ima bolje poreklo.

- Prema rečima svedoka, oni su se u jednom trenutku pomirili i zajedno napustili kafanu. Međutim, od tad se K. I. gubi svaki mogući trag – navodi izvor.

Sumnja se da su Ivan R. i Mihail A. otišli sa žrtvom u pravcu izletišta Tole, gde K. I. tukli do smrti, a potom su njegovo beživotno telo spakovali u gepek i odvezli se do jedne litice, odakle su i bacili telo.

Prema pisanju italijanskih medija, Ivan je na saslušanju tvrdio da je gepek krvav jer je u njemu vozio srnu koju je prethodno upucao u lovu.

Policija je prilikom pretresa stanova osumnjičenih pronašla i odeću koju su nosili u kafani, na kojim je bilo tragova krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading