Mlade učiteljice koje su spavale sa dečacima

Autor: Republika

Svet

19.07.2019

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz svetske medije ove nedelje odjeknula je vest kako je 27-godišnja učiteljica Britani Zamora osuđena na čak 20 godina zatvora zbog seksualnih odnosa sa svojim 13-godišnjim učenikom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sve to događalo se u osnovnoj školi u Arizoni, gde je Zamora predavala šestim razredima.

Kako je sama priznala, imali su najmanje četiri polna odnosa u učionici i u njenom automobilu, a jednom prilikom im je drugi dečak 'držao stražu' dok ga je oralno zadovoljavala. 

Dok je muž bio na službi, dovodila učenika u kuću

Pola godine ranije, sličan slučaj dogodio se na Floridi. No, 26-godišnja učiteljica Stefani Peterson daleko je bolje prošla nego Zamora. Nju su uhapsili pod optužbom da je spavala s jednim od svojih maloletnih učenika koji je tada imao 14 godina. Slala mu je eksplicitne fotografije, a davala mu je čak i marihuanu.

Ona je bila u braku, a kako joj je suprug bio vatrogasac koristila bi prilike kad bi bio na terenu te je dečaka dovodila i doma. Zanimljivo, dve nedelje pre hapšenja podnela je zahtev za razvodom. I kod nje je sve počelo dopisivanjem preko Snapchata, potom mu je poslala svoju sliku pod tušem da bi na kraju prešla sve granice te se upustila u polne odnose s njim.

Ipak, Peterson je dobila tek trogodišnju zatvorsku kaznu. 

Profesorica sa zamene se izvukla

Kaznu od šest godina dobila je Kori Berd, trenerica srednjoškolske fudbalske ekipe Vernon Hills. Ona je tokom 18 meseci imala seksualne odnose s dvojicom maloletnika, nije poznato da li ih je trenirala ili su bili učenici škole u kojoj je zaposlena.

One čekaju suđenje

Suđenje čeka njena vršnjakinja Aresli Sauceda, profesorka španskog jezika. Ona je uhapšena dok je pokušala da pređe meksičku granicu, dan nakon što je dala otkaz na poslu u srednjoj školi Caldwell u Teksasu.

Povod za otkaz bila je istraga nakon što se po školi počelo šuškati kako je imala odnose sa svojim 16-godišnjim učenikom.

Suđenje čeka i Stefani Pruet, 28-godišnjakinja koju se sumnjiči za seksualni odnos sa 17- godišnjakom. Da stvari budu neugodnije po nju, udata je i majka četvorogodišnjeg deteta, a u školi Weaver High u Alabami predaje istoriju i izborni predmet Bibliju.

Svi ovi slučajevi - ili je reč o suđenjima, ili hapšenjima – odnose se samo na razdoblje od godinu dana i učiteljice koje su mlađe od 30 godina. To prilično govori koliko je ovaj zastrašujući trend uzeo maha, a statistike govore da se čak 4 posto slučajeva silovanja u kojem su žene napadači odnosi na učiteljice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading