Užasni detalji! Ovde je Klintonov prijatelj vodio devojčice

Autor:

Svet

12.07.2019

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijarder-pedofil Džefri Epstajn (66), koji je uhapšen proteklog vikenda u Njujorku, odvodio je maloletne devojke na svoje privatno ostrvo Litl Sejnt Džejms, gde je sagradio bizarno zdanje po ugledu na hram u kom se, kako tvrde svedoci, orgijalo i danju i noću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Epstajn / Klinton

Sve je više žena koje otkrivaju da ih je prijatelj nekadašnjeg i aktuelnog američkog predsednika Bila Klintona i Donalda Trampa seksualno iskorišćavao na više različitih ekskluzivnih lokacija u njegovom vlasništvu. Mnoge od njih završavale su u objektu koji podseća na bogomolju, a koje je očigledno imalo samo jednu svrhu. Objekat je obojen plavim horizontalnim prugama i umesto krova ima veliku pozlaćenu kupolu. Ulaz se sastoji od drvenih vrata koja imaju luk i masivnu crnu bravariju, a na stranama i na celoj pozadini zgrada ima ogromne prozore. Oko građevine su posađene palme i izgrađena terasa s motivima lavirinta, tako da svojim izgledom čitavo zdanje podseća na hram.

Inače, od trenutka hapšenja i njegovog izjašnjavanja o krivici najmanje 14 novih žena iznelo je optužbe na račun Epstajna za seksualno zlostavljanje, od kojih je bar pet bilo maloletno u vreme kada ih je monstrum iskorišćavao. Njih četiri obratile su se advokatu iz Njujorka Dejvidu Bojesu, dok su ostale stupile u kontakt sa drugim advokatima koji su i ranije zastupali Epstajnove žrtve.

100 maloletnica najmanje silovao Epstajn

Međutim, sve ukazuje na to da će se u narednim danima javiti još žrtava njegovog razvratnog života. Naime, u američkoj državi Novi Meksiko, gde taj bogataš još nije registrovan kao seksualni prestupnik, pokrenuta je istraga o njegovim bludnim radnjama nad više ženskih osoba koje su boravile na njegovom Zoro ranču. U pitanju je imanje koje je on u toj državi kupio još 1993. i koje se prostire na 26.700 kvadratnih metara.

U međuvremenu je za NBC njuz jedna od silovanih devojaka Dženifer Araoz ispričala kako ju je Epstajn zlostavljao kad je imala samo 15 godina.

Žrtva Dženifer Araoz: Rekla sam mu da ne želim ništa sa njim, ali on me je na silu dovukao do stola i onda sam učinila ono šta je tražio

- Bila sam prestravljena. Molila sam ga da prestane, a on nije hteo. Rekla sam da ne želim, ali on me je na silu dovukao do stola i ja sam onda učinila ono šta je tražio - rekla je u ispovesti Araozova, kojoj je Epstajn obećavao da će joj omogućiti upis na fakultet na koji želi.

Inače, veruje se da je među žrtvama više od 100 maloletnica.

U avionu u kom je leteo Klinton veliki krevet za grupnjak

Dejli mejl je u jeku isplivavanja novih dokaza o razvratnoj prirodi Džefrija Epstajna objavio izgled unutrašnjosti njegovog privatnog aviona "Lolita Ekspres", u kojem je, između ostalih, Bil Klinton. Taj boing 727, kako piše britanski list, opremljen je plišanim nameštajem, kvalitetnim tepisima i udobnim mekim sofama. U avionu je primećen i veliki krevet, čije su postojanje potvrdile mnoge žrtve, a na kome su imale grupni seks sa Epstajnom i njegovim prijateljima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading