Ljudi šta je ovo? Smešan ili žalostan pokušaj statue Melanije Tramp

Autor: Republika, Tanjug

Svet

06.07.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crte lica izgledaju kao da ih je nacrtalo dete, izraz lica je namrgođen, a oblici tela nedefinisani.

RepublikaFoto: youtube.com/VCN TV/printscreen
Pkušaj vajanja Melanije Tramp

Prva dama SAD Melanija Tramp počastvovana je drvenom statuom u prirodnoj veličini u blizini grada Sevnice u Sloveniji gde je odrasla, ali lokalni stanovnici kažu da ta statua predstavja “sramotu”.

Prvu statuu Melanije Tramp u rodnoj zemlji osmislio je američki umetnik Bred Dauni i unajmio lokalnog umetničkog drvodelju Alesa Zupevca, poznatog kao Maksi, da je izradi i postavi pored reke Save.

RepublikaFoto: youtube.com/VCN TV/printscreen
Možda je ipak ovo umetnički doživljaj Melanije Tramp?

Statua uopšte ne liči na prvu damu, ali, kako navodi ITV, bar je haljina u pravoj boji, svetlo plavoj, kao i ona u kojoj se Melanija pojavila na predsedničkoj inauguraciji svog supruga Donalda Trampa.

Crte lica izgledaju kao da ih je nacrtalo dete, izraz lica je namrgođen, a oblici tela nedefinisani. Statua “maše” levom rukom.

RepublikaFoto: youtube.com/VCN TV/printscreen
Melanija sa ove fotografije je trebalo da posluži kao model?

Lokalni stanovnici, iako ponosni na najpoznatiji eksponat u gradu, uopšte nizu zadovoljni sličnošću statue s Melanijom Tramp.

- Uopšte ne liči na Melaniju. Liči na Štrumfetu. To je sramota - rekao je jedan od stanovnika koji su se okupili na orkrivanju statue.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading