Drama u Avionu! Boing 777 proglasio vanredno stanje, kruži iznad Lamanša

Autor: Tanjug, Republika

Svet

03.07.2019

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion na letu iz Londona ka Bengaloru proglasio je vanredno stanje samo 14 minuta po poletanju, a za devet se spustio oko tri kilometra niže i trenutno kruži iznad Lamanša čekajući odobrenje za povratak na aerodrom

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prema prvim informacijama, letelica je Hitrou napustila u 15.30 časova po lokalnom vremenu, neposredno nakon čega je pilot izvestio da postoji problem zbog kog je zatražio dozvolu za povratak.

Avion kruži iznad Lamanša oko sat vremena, a iako još nije poznato zašto je proglašena uzbuna, postoje sumnje da pilot i kopilot nose maske za kiseonik.

Kako javlja "Sputnjik", u pitanju je letelica "boing 777" koja je trebala da poleti u 14.15 sati po lokalnom vremenu, ali je polazak odložen za nešto više od sat vremena.

Razlog za odlaganjem takođe nije predočen, pa se pretpostavlja da će više informacija biti poznato tek nakon zvaničnog saopštenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading