RODMAN: Kad bi se Kim i Tramp lično sreli...

Autor: Tanjug

Svet

06.09.2017

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda američke košarke Denis Rodman koji je nekoliko puta boravio u Severnoj Koreji veruje da postoji "velika mogućnost" da tenzije između SAD i Pjongjanga splasnu kada bi se predsednici Kim Džong Un i Donald Tramp lično sreli.

RepublikaFoto: youtube.com/ABC News
Priželjkuje susret šefa Bele kuće i lidera Severne Koreje: Denis Rodman

- Ako bi Donald Tramp i Kim mogli da sednu za sto i imaju neku vrstu konverzacije... možda bi to bar malo otvorilo vrata - rekao je Rodman gostujući u šou programu "Dobro jugro Britanijo". 

Rodman je ispričao da je tokom svojih poseta Severnoj Koreji sa Kimom skijao i pevao karaoke, ali i da je retko sa njim razgovarao o politici.

- Smejemo se, pevamo karaoke, radimo mnogo super stvari zajedno. Jašimo konje, zabavljamo se sve vreme, idemo na skijanje, jedva da pričamo o politici i to je dobra stvar - rekao je Rodman.

Takođe je naveo da "nikad nije video da neko ima toliku moć" kao što je severnokorejski lider, prenosi Biznis insajder.


Rodman je dodao da ne pokušava da opravda akcije Kima, rekavši za sebe da je "samo ambasador sporta". 

Prema njegovim rečima, odnosi SAD i Rusije su se promenili, ali "iz nekog razloga imamo veliki problem sa Severnom Korejom".

On je dodao da ne voli Kima, već samo pokušava da razjasni neke stvari kako bi se svi bolje razumeli.

Rodman je takođe izrazio podršku predsedniku Trampu.

- Volim Donalda Trampa. Zahvaljujem Trampu što mi je dao mogućnost da budem u njegovom šou, priliku da budem njegov prijatelj i mogućnost da budem Amerikanac - rekao je Rodman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading