Putin odgovorio Terezi Mej: Ponašaćemo se prema vama kao i vi prema nama

Autor: Sputnik, Republika

Svet

29.06.2019

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija nikada nije imala nameru da se ponaša agresivno ni prema kome, ali će se uvek ponašati prema svima recipročno, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

On je tim rečima prokomentarisao saopštenje kancelarije britanske premijerke nakon njegovog susreta sa Terezom Mej na marginama samita G20 u Osaki, u kojem se navodi da London neće normalizovati odnose sa Moskvom sve dok Rusija ne prestane sa "neprijateljskim mešanjem u unutrašnja pitanja drugih zemalja, sa iznošenjem dezinformacija, kao i sa sajber-napadima“.

- Nemamo nameru da se ponašamo agresivno ni prema kome. To je iluzija, to je želja da se na račun spoljnog protivnika rešavaju unutarpolitička pitanja - istakao je Putin.

Ruski predsednik je rekao da je Mejova, iako uskoro napušta funkciju, iznela svoj stav u prilično žestokoj formi.

- Sa svoje strane, ja sam joj izneo stav Rusije po mnogim pitanjima koja su za nas iritirajuća - dodao je.

Potezi Rusije prema našim zapadnim partnerima uvek će biti recipročni. Kako se prema nama budu ponašali, tako ćemo se i mi ponašati prema njima. Hoću da to svi zapamte - zaključio je Putin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading