SERIJSKI UBICA SA KIPRA REKAO SUDU DA NE ZNA ZAŠTO JE TO RADIO! Dobio po doživotnu za svaku ženu koju je ubio

Autor: Tanjug

Svet

24.06.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiparski sud optužio je danas vojnog kapetana Nikos Metaksasa na sedam doživotnih kazni za otmicu i ubistvo sedam žena i devojaka iz stranih zemalja. Metaksas se izjasnio da je kriv za otmicu i ubistvo sa predumišljajem na današnjem izricajnu kazne, prenosi AP.

Foto: Tanjug/AP
Mesto gde su nađena tela

Sudije su saopštile da je Metaksas (35) vodio "kampanju ubistva" protiv bespomoćnih žena, te da nije oklevao i da ubije decu.

Bivši vojni kapetan izjavio je da nema jasan odgovor na pitanje zašto je počinio ubistva i da se mučio da sam sebi odgovori na pitanje "kako i zašto". Dodaje da je saradnja sa policijom najmanje što je mogao da uradi kako bi umanjio bol porodicama žrtava.

Metaksas je ubio četiri Filipinke i ćerku jedne od njih, kao i ženu sa Nepala, Rumunku i njenu ćerku.

- Ne mogu da odem nazad u vreme i izbrišem ono što sam uradio - izjavio je Metaksas u sudu, noseći pancir opkoljen naoružanim policajcima.

Od sudija je zatražio da ga intervjuiše panel stručnjaka, kako bi utvrdili šta se zapravo događalo u njegovom umu i koji su razlozi za njegova dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading