Novinarka optužila Trampa za silovanje!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

22.06.2019

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumnistkinja magazina "El" Elizabet Džin Kerrol tvrdi da ju je američki predsednik Donald Tramp seksulano napao u svlačionici robne kuće na Menhetnu sredinom 1990-ih, navodi se u izvodu njene knjige koju je objavio magazin Njujork. U svom saopštenju, Tramp je odbacio optužbe da je silovao ženu u svlačionici sredinom 90-ih kao "fikciju" i "lažne vesti", navodeći da ne postoje dokazi za takve tvrdnje Kerolove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp


On je rekao da nikad nije upoznao E. Džin Kerol i optužio je da je njena motivacija za takve tvrdnje da "proda novu knjigu". 

- Nikad nisam upoznao tu osobu u mom životu - rekao je Tramp. Američki predsednik pozvao je sve koji poseduju "informacije da Demokratska partija sarađuje sa Kerol ili magazinom Njujork" da obaveste Belu kuću, prenosi Bi-Bi-Si. - Treba da bude sramota one koji izmišljaju lažne priče o napadu kako bi pokušali da dobiju publicitet za sebe, ili prodaju knjigu, ili naprave političku agendu - naveo je Tramp. 

On je, takođe, zahvalio robnoj kući "Bergdorf Gudman" jer je potvrdila da ne poseduje video snimak bilo kakvog takvog incidenta. U članku, u kojem je izdvojen deo knjige Kerol o "gnusnim muškarcima", ona je navela da je upoznala Trampa krajem 1995. ili početkom 1996. godine u navedenoj robnoj kući u NJujorku. Kerol je napisala da je, nakon prvobitno prijateljskog susreta sa Trampom u "Bergdorf Gudmanu" u 1995. i 1996. godine, on nju gurnuo uza zid svlačionice, skinuo pantalone i bacio se na nju. 

Kerol tvrdi da ga je, nakon velike borbe, odgurala i pobegla iz radnje, prenosi AP. Više od deset žena ranije je optužilo Trampa za seksualno neprimereno ponašanje, što je on negirao. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading