Tramp: Moja poseta najzabavnija stvar za kraljicu od 1994.

Autor: Tanjug

Svet

16.06.2019

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp kazao je da je njegova poseta engleskoj kraljici Elizabeti II najzabavnija stvar za nju u poslednjih 25 godina, preneo je britanski list Miror.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta i Donald Tramp

Od 1994. kraljica Elizabeta je obeležila zlatni i dijamantski jubilej, posetila razne kontinente, slavila venčanja svojih unuka i rođenja brojnih praunuka te se srela s brojnim liderima.

Ali, prema predsedniku Trampu, njeno veličanstvo se nikada nije zabavilo kao za vreme njegove posete prošle nedelje.

- Imamo odličan odnos, smejali smo se i zabavljali. Njeni ljudi kažu da se nije toliko zabavila za 25 godina. Tada sam bio kritikovan zbog toga što su rekli da se previše zabavljamo - kazao je Tramp za emisiju "Fox and Friends" Fox Njuza u telefonskom intervjuu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Tramp je uživao u poseti kraljici sa svojom porodicom, a na njega je ostavila utisak i istorija. Tramp i prva dama SAD bili su prošle sedmice gosti devedesettrogodišnje kraljjice a deo posete bila je i večera u Bakingemskoj palati. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading