HOROR U ITALIJI: Bosanac izudarao ženu čekićem pred decom, pa se obesio!

Autor: Republika

Svet

05.09.2017

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrala se u u italijanskoj provinciji Padova, kada je 48-godišnji Stojan R. državljanin BiH čekićem pretukao bivšu suprugu, pa se obesio ispred kuće.

RepublikaFoto: pixabay.com
Jezivi zločin u Italiji odigrao se pred decom/Foto: Ilustracija

Sve se desilo pred decom, 4-godišnjom devojčicom i 14-mesečnom bebom, piše Radiosarajevo.

Naime, 38-godišnja Italijanka želela je da počne novi život, daleko od bivšeg supruga, ali se on nije mirio s raskidom.

U nedelju ujutro stigao je u kuću, u kojoj je živeo do pre nekoliko meseci, i insistirao je na pomirenju sa suprugom, ali 39-godišnja žena nije pristala. Izbila je žučna rasprava, nakon čega je Stojan R. zgrabio čekić i njime posred glave udario bivšu suprugu! U naručju nesrećne žene bila je beba koja je pala na zemlju zajedno s majkom.

Stojan R. je shvatio šta je učinio, pa se ispred kuće obesio.

U međuvremenu je teško ranjena žena smogla snage da dopuže do dupleksa kuće u kojem živi njen brat. Majka i beba prebačeni su helikopterom u bolnicu u Padovi. Komšije kažu da je bilo "samo pitanje vremena kada će se desiti tragedija".

Beba je zadobila lakše povrede, dok je majka podvrgnuta osetljivoj operaciji smanjenja hematoma. Prve procene govore da je van životne opasnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading