(VIDEO) Trampa u Irskoj dočekala pogrebna limuzina, a to je koštalo čak milion dolara

Autor: Mediji, Republika

Svet

05.06.2019

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bela kuća je potrošila milion dolara za iznajmljivanje četiri limuzine od jedne irske pogrebne kompanije za transport američkog predsednika Donalda Trampa tokom njegovog boravka u Irskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tramp na Irskom tlu

JP Vard & Sans iznajmljuje svoje limuzine Mercedes E-Class za ožalošćene koji prisustvuju sahranama i ljudima koji žele da se voze u luksuzu. Trampova administracija platila je kompaniji sa sedištem u okrugu Viklou 935.033 dolara za korištenje automobila tokom dva dana.

Kompanija je takođe bila angažovana da prevozi Mišel Obamu i njene kćerke Sašu i Maliju u Irskoj u 2013. godini.

Tramp je stigao u Irsku večeras, gde će se sresti sa premijerom Leom Varadkarom pre nego što ode na svoje golf odmaralište u Dunbegu. On je iz Irske otišao u Normandiju na obeležavanje Dana D Normandiju, a odatle se ponovo vraća u Irsku.

Neobičan transportni aranžman je bio izvor mnogo zabave na internetu, a mnogi su primetili da bi pogrebna firma mogla da nauči Trampa par stvari o sklapanju poslova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading