Uhapšena dvojica tinejdžera zbog silovanja Poljakinje!

Autor: Tanjug

Svet

03.09.2017

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojicu tinejdžera iz Maroka, osumnjičene da su bili u grupi od četvorice muškaraca koji su silovali jednu poljsku turistkinju i pretukli njenog partnera na popularnoj italijanskoj plaži u Riminiju, identifikovala je u policijskoj stanici žena iz Perua.

Uhapšeni silovatelji iz Riminija/Foto: Ilustracija

Ona je prijavila da ju je, ubrzo nakon navedenog napada, silovala ista grupa, javljaju italijanski mediji.
Kako navodi AP, kasnije je pijavljeno da je policija zadržala u pritvoru i trećeg osumnjičenog, takođe maloletnika.

Italijanska državna televizija, novinska agencija ANSA i televizija Skaj TG24 javile su iz Riminija da su dvojica Marokanca, koja su braća, otišla u policijsku stanicu nakon što su prepoznati na snimku nadzornih kamera koje je policija objavila u nadi da će naći napadače.

Žena iz Perua, koja je napadnuta na putu nedaleko od plaže, došla je u policijsku stanicu u Riminiju, gde ih je prepoznala, navode mediji.

ANSA je kasnije javila da je policija zadržala u pritvoru trećeg osumnjičenog, koji je opisan kao maloletnik afričkog porekla, u obližnjem gradu Montekio di Pezaro zahvaljujući informacijama koje je dobila od dvojica braće.

Uhapšeni osumnjičeni su starosti do 15 do 17 godina. Policija traga za četvrtim osumnjičenim, za kojeg se veruje da je punoletan.

Napad se dogodio prošle subote, na skrovitom delu plaže u Riminiju. Prema izveštajima medija, partner turistkinje, 26-godišnji muškarac, izgubio je svest usled udarca u glavu, dok je turistkinja, koja takođe ima 26 godina, više puta silovana.

Počinioci su grupa od četiri muškarca, koji su žrtve napada i opljačkali.

Par iz Poljske vratio se u svoju zemlju nekoliko dana nakon napada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading