NE VODE BAŠ SVI PUTEVI U RIM! Ovaj deda je napravio najveći peh svih vremena! Umesto u Italiju, otišao u Nemačku, evo i zašto!

Autor: Republika

Svet

27.05.2019

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski vozač (81) slučajno je završio u Nemačkoj nakon što je iz Njukasla pošao u Rim i to samo zato što je slepo pratio uputstva navigacije!

RepublikaFoto: Photo by Dan Gold on Unsplash
Foto: Ilustracija

Iznenadio se kada mu je njegov navigacioni sistem rekao da je stigao, uprkos tome što nije bilo nikakvih znakova ni jedne od poznatih zgrada ili arhitekture.

On je pogrešno uneo detalje za romski okrug, deo male seoske zajednice u zapadnoj Nemačkoj, a ne  poznate italijanske prestonice.

Osim toga što je gadno pogrešio i došao u potpuno drugu državu, on je zbog naglog podizanja ručne svojim jaguarom udario u saobraćajni znak i oborio ga!

Policija je obavila uviđaj.

- Čovek je bio na hodočašću. Bio je na putu za Rim, gde se nadao da će posetiti papu - rekla je portparol policije Monika Treutler.

Dodala je da je čovek, koji nije imenovan, shvatio da nešto nije u redu kada nije mogao da vidi nijednu od orijentacija koje je očekivao, s obzirom da je trebalo da bude u Rimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading