Jezivi snimak! Blogerka pozirala pored jezera, a u pozadini se vidi kofer u kome je leš!

Autor:

Svet

04.05.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je 35-godišnji ubica rekao detektivima da su tri njegove žrtve bačene u toksično crveno jezero blizu Nikozije, ljudi su počeli da spekulišu da li se jedno od tih tela nalazilo u koferu koji je jutjuberka iz Njujorka Sara Fank slučajno snimila tokom posete tom jezeru 2017. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Policija na Kipru u potrazi za leševima

Dok je na Crvenom jezeru na Kipru snimala video, kamera je slučajno zabeležila i kofer u vodi u kome se, mada to ona nije mogla da zna, nalazilo telo.

Prošle nedelje policija je tragala za žrtvama serijskog ubice Nikosa Makataksasa i pronašla ostatke jedne žene na dnu jezera. Telo, koje se uveliko raspalo, pronađeno je u Mitsero crvenom jezeru na Kipru, gde je voda purpurna zbog, sada zatvorenih, britanskih rudarskih operacija.

U videu koji je ti snimila, ona komentariše prostor i kaže: "Oseća se na smrt. Smrt se oseća u vazduhu, a tako je lepo".

Mataksas je uhapšen prošle nedelje nakon što su policajci pronašli telo žene u rudarskom oknu. U pitanju je Mari Rouz Tiburcio (38) koja je nestala prošlog maja, zajedno sa svojom ćerkom (6).

Mataksas, inače grčki vojni oficir, pronašao je najmanje dve svoje žrtve preko sajta za upoznavanje. Još jedno telo pronađeno je u bunaru, blizu poljane koju koristi vojska. Kiparska policija veruje da je Mataksas zadavio jednu od svojih žrtava nakon što je imao seks sa njom.

Sumnja se da je on takođe ubio Rumunku Liviju Florentinu Buneu (36) i njenu ćerku Elenu Nataliju (8), koje su nestale 2016. godine, piše Telegraf.

Arijan Palans Lozano (28), radnica sa Filipina, takođe je možda jedna od njegovih žrtvi.

Predsednik Kipra Nikos Anastasiades rekao je u petak da su žrtve uglavnom bile strankinje koje su na Kipar došle da rade, ako i da se ovakvi zločini protive i njihovoj zemlji, i njihovoj kulturi. Istovremeno, ministar pravde je podneo ostavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading