(FOTO) Zašto prva dama sedi sama: Žestoka sprdnja na račun Melanije Tramp, ovo je razlog

Autor: blic.rs, Republika

Svet

27.04.2019

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melanija Tramp je juče napunila 49 godina, a prvoj dami je Bela kuća čestitala rođendan veoma čudnim izborom fotografije.

RepublikaFoto: facebook.com/Melania Trump Fan Club
Melanija Tramp

Naime, Bela kuća je na Tviteru objavila čestitku Melaniji uz fotografiju na kojoj prva dama sedi sama na kraju troseda, dok su oko nje fotografi i novinari.

 

Slika je nastala za vreme prošlomesečne posete češkog premijera Andreja Babiša Beloj kući koji je tada razgovarao sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.

 

 

Ljudi nisu mogli da odole već su se narugali čudnom izboru fotografije, koja je inspirisala viralne mimove, poput jednog na kojem su joj dodali sliku Vladimira Putina tako da izgleda kao da sedi opasno blizu nje.

 

 

Drugi su pak dodali i Trampovu savetnicu Kelien Konvej čija je fotografija dok čuči na istom trosedu ranije već bila predmet ismevanja.

 

 

 

Podsetimo se, Kelien Konvej je pre dve godine snimljena kako sedi sa podignutim nogama na kauču u Ovalnoj sobi u Beloj kući, i to tokom prijema delegacija sa afroameričkih koledža i univerziteta.

 

Naravno, tviteraši su na različite načine na sliku ubacivali i samog Trampa. Jedna od popularnijih izmenjenih slika jeste ova gde se Trampova glava nalazi umesto vaze.

 

A, takođe i ova gde Tramp jede picu i gleda televiziju, dok pored njega sedi Melanija koja kao da ga strelja pogledom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading