Kim ispalio projektil i prestravio Japance: RAZLOG JE NEVEROVATAN!

Autor: Tanjug,Republika

Svet

29.08.2017

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Severne Koreje Kim Džong Un dobio je treće dete, javila je danas agencija AFP, pozivajući se na južnokorejske izvore.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prva dama Severne Koreje Ri Sol se neko vreme nije pojavljivala u javnosti

Francuska agencija napominje da se prva dama Severne Koreje Ri Sol Ju nekoliko meseci nije pojavljivala u javnosti.

Ona se porodila u februaru, objavila je agencija Jonhap, pozivajući se na poslanike Južne Koreje koje je o tome obavestila Nacionalna obaveštajna služba. Ri je prošle godine nestala iz javnosti, što je pokrenulo spekulacije da je trudna.

Vest da je Kim treći put postao otac objavljena je u vreme kada je Severna Koreja ispalila novu balističku raketu koja je preletela preko severnog Japana i pala u vode Tihog okeana kod ostrva Hokaido.

Prema ranijim obaveštajnim izveštajima iz Seula, Ri se udala za Kima 2009. godine, a sledeće je rodila prvo dete. Drugo dete im se rodilo 2012.

Kim je treća generacija dinastije koja vlada Severnom Korejom, ali se malo toga zna o "prvoj porodici". Bivši NBA košarkaš Denis Rodman jedini je izvor informacija o drugom detetu Kim Džong Una - devojčici Džu-Ae. On je o tome govorio posle posete Severnoj Koreji 2013. godine. Kima je opisao kao "dobrog oca" koji ima "dobru porodicu".

AFP napominje da se i malo zna o privatnom životu Kima - čak i tačan datum rođenja i datum venčanja. Južnokorejski obaveštajni podaci pokazuju da Ri dolazi iz jedne obične porodice, da joj je otac fakultetski obrazovan, a majka doktor. Ona je bila u Južnoj Koreji 2005. godine kao čirlidersica, na atletskom šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading