(VIDEO) ŠTA JE S MOZGOM? Lopovi upali u studio i opljačkali voditelja i goste usred emisije!

Autor: Republika

Svet

06.04.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petorica razbojnika ušli su u onlajn radio stanica SOT u Sao Paulu u utorak oko 21 sat predstavljajući se kao vozači za isporuku hrane. Jedan od pljačkaša je kod sebe imao pištolj.

RepublikaFoto: youtube.com/RT

Voditelj je upravo završavao svoju emisiju, kada je banda upala u studio.

Snimak incidenta pokazuje šokirane ljude u studiju kako skaču sa svojih sedišta i podižu ruke. Voditelj Žosimar Martines je povikao: "Ostanite mirni, smirite se", dok su agresivni lopovi počeli da kupe mobiljne telefone, satove, nakit i druge dragocenosti.

Banditi su znali d ase program emituje uživo preko društvenih mreža, ali ih to ih nije sprečilo da pokupe svoj plen.

Na snimku može da se čuje kako lopovi prete ljudima u studiju. Jedan od napadača je rekao: "Budite mirni ako ne želite da umrete".

Gledaoci su u neverici posmatrali kakav se zločin odigrava pred njihovim očima. Alesandro Santos, vlasnik radio stanice, otkrio je da je on otvorio vrata otmičarima, misleći da isporučuju hranu njegovim radnicima.

- Rekli su mi da su doneli hranu i otvorio sam im vrata bez razmišljanja. Čim su ušli, jedan mi je stavio pištolj na glavu i rekao mi je da uđem unutra.

Detektivi pokušavaju da pomoću snimka identifikuju počinioce ovog zločina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading