Marsej: Nožem nasumično ubadao ljude na ulici

Autor: Tanjug

Svet

26.08.2017

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nervno rastrojen muškarac, star 35 godina, napao je nožem u centru Marseja tri osobe na koje je naišao na ulici i, nasumice ih ubadajući, naneo im lakše povrede, javljaju francuski mediji pozivajući se na policijske i pravosudne izvore, koji su isključili mogućnost da incident ima veze s terorizmom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Policija isključila terorizam kao mogući motiv napada

Napadač, čije je ponašanje bilo krajnje neuravnoteženo, uhapšen je i prebačen u bolnicu, prenosi francuski radio "Erop 1".

Taj muškarac nije izgovorio ništa što bi imalo veze sa islamistima, rekao je policijski izvor, potvrdivši informaciju koju je prethodno preneo list "Poen".

Sve tri osobe - muškarci na koje je napadač naišao na ulici - ranjene su jedna za drugom između 06:30 i 06:55 sati jutros, nakon čega je policija savladala napadača i uhapsila ga.

U ponedeljak je, takođe u Marseju, mentalno poremećen muškarac ubio jednu ženu i teško ranio još jednu uletevši kombijem u dve autobuske stanice u tom francuskom gradu.

Inače, sinoć su i u Briselu i Londonu na ulici izvedeni napadi nožem, a oba napada su okarakterisana kao teroristički.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading