ŠOK U ITALIJI! 13-godišnji dečak napravio dete svojoj nastavnici!

Autor: Republika

Svet

29.03.2019

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Italiji je uhapšena žena za koju sumnjaju da ima dete staro sedam meseci čiji je otac dečak (13).

RepublikaFoto: Photo by Olliss on Unsplash
Foto: Ilustracija

Dečak je navodno bio star samo 13 godina kada je žena počela sa njim da spava, a danas ima 14 godina. Pod istragom je i suprug žene koji je znao da dete nije njegovo, ali ga je priznao.

Par ima i sina starog 11 godina, ali istražitelji su sumnjičavi pa istražuju da li je i to dete suprugovo ili ga je žena rodila nakon eventualne afere s nekim puno mlađim.

Vlasti su počele da se zanimaju za ovaj slučaj početkom marta. Korijere dela Sera piše da im se obratila majka dečaka. Rekla je da je uhapšena žena bila porodična prijateljica, koja je dečaku davala instrukcije iz engleskog.

- Moj sin je postao nervozan, sve je manje jeo, loše je učio. Pitala sam ga što nije u redu. Rekao mi je da je kriva ta žena, da ga želi za sebe. Rekao mi je da više ne želi da ide kod nje i da dete koje je upravo rodila nije suprugovo, već njegovo - rekla je majka dečaka.

Osumnjičena je u kućnom pritvoru od utorka. Na njenom kompjuteru našli su dečju pornografiju. Tužilac Đuzepe Nikolosi je rekao da je ona dečaku slala poruke. Čak mu je i pretila da će se ubiti, jer on više nije hteo da bude s njom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading