Evo kako bi svet izgledao da je Hitler pobedio (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

24.08.2017

17:49 >> 17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adolf Hitler. Dovoljno je reći samo to - sve je jasno. A, šta bi bilo da je pobedio? Toliko je bio samouveren da je već napravio plan o podeli celog sveta sa Japancima. Evo kako bi sve izgledalo da je jedan od, neki bi rekli, najvećih psihopata svih vremena odneo pobedu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hitlerov rat za teritorije i pročišćenje rase prouzrokovo je smrt desetina miliona ljudi, uključujući i genocid nad oko 6.000.000 Jevreja, poznatiji kao holokaust.

Idemo redom.

Svemirsko ogledalo kao oružje

Jedan od najvećih i najbizarnijih planova nacista bilo je – svemirsko ogledalo prostora. Plan je bio da se stavi ogromno ogledalo od 1.6 kilometara u orbitu iznad Zemlje na visinu od 35.900 kilometara. Ono je trebalo da služi kao oružje kojim bi mogla da se spali bilo koja tačka na Zemlji.

Foto: Tanjug/AP
U poslednjim danima rata 1945, dok je nemačka prestonica Berlin pružala poslednji otpor sovjetskoj Crvenoj armiji, Hitler se oženio Evom Braun, da bi za manje od 24 sata kasnije njih dvoje izvršili samoubistvo u firerovom bunkeru.

Indijanci – iznenađenje

Nacisti su obećavali da će, kada pokore Amerikance, Indijancima vratiti njihovu zemlju. Ova odluka je sve iznenadila, s obzirom da je svima poznata politika koju su zagovarali Hitlerovi poštovaoci. Genocid. Elem, nacisti su radili sa Američkim indijskim savezništvom i regrutovali su ih fašističke simpatizere. Poglavica Crveni oblak ukrašavao je odeću svastikama i držao govore koji su Jevreje zvali decom đavola.

Japanske marionete

Ove dve tadašnje sile skrojile su imperije po celom svetu. To je izgledalo ovako. Japan bi vladao delom sveta od 70. Meridijana I većim delom Indije. Taj deo je trebalo da postane japanska marioneta. Ovi dogovori rađeni su takozvanim “ratnim sobama”.

Rat sila i živi zid

Nacisti su razmišljali ovako. Mora doći do rata između dve sile. Plan je bio "živi zid" nemačkih kolonista. Trebalo je da žive na granici I rađaju što više dece. Dalje, da im se daju farme, oružje i da mali nacisti brane granicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veruje se da su Adolf i Eva Hitler lažirali smrt tako što su pobegli iz tajnog tunela i sa transportnim avionom "junkers 52 otišli u Argentinu i da je Hitler tamo živeo do 1962. godine i imao dve ćerke sa Evom Hitler.

Istrebljenje Jevreja i porobljavanje Evrope

Planovi za genocid nisu se zaustavili na Jevrejima. Istočna Evropa bila je sledeća. Hitler je imao plan. Zvao se “Generalplan Ost”. Njegov cilj je bio brisanje cele slovenske kulture sa lica zemlje. Takođe je hteo i da se svaki Britanac koji ima od 17 do 45 godina prebaci u kontinentalnu Evropu i bude rob.

Ubiti Gandija

Hitler je Indijce smatrao nižom rasom. Britanskom ministru spoljnih poslova je pre rata 1938. Godine rekao “Ubij Gandija, a ako to nije dovoljno, ubij i 10 vodećih članova Kongresa”.
 

Muslimani, Jehovini svedoci

Hitler je pro-muslimanski orjentisa. Himler i on su se složili da je MUhamedova religija više kompatibilna s njihovom nego hrišćanska. Želeo je da istočnu Evropu pretvori u Jehovine svedoke. Pa ipak, nacisti su pobili desetine hiljada Jehova u logorima. Da stvar bude još čudnija, Himler ih je tajno poštovao zbog fanatizma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading