Duško Marković preti demonstrantima: Nećemo dozvoliti stvaranje atmosfere prevrata

Autor: Tanjug

Svet

20.03.2019

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Opasnosti po državu i njen politički sistem zbog protesta nema", izjavio je danas predsednik Vlade Crne Gore Duško Marković, dodajući da stvaranje atmosfere prevrata neće dozvoliti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duško Marković

- Crnogorske institucije sposobne su i spremne da zaštite ustavno-pravni poredak naše zemlje u bilo kom trenutku i u bilo kojim okolnostima - poručio je Marković u skupštini, preneo je portal CdM.

Kako je rekao, siguran je da opasnosti po državu nema.

- Naša zemlja danas nije Crna Gora iz 1918, niti iz 1998. To su bile drugačije istorijske okolnosti, ne samo u Crnoj Gori, nego i u okruženju. Ali, podsetiću Vas, i pored takvih okolnosti, Crna Gora je odgovorila tim izazovima, izborila svoju evropsku i euroatlantsku budućnost, koja, kao ni njena nezavisnost, ničim ne može biti ugrožena - kategoričan je premijer Crne Gore.

On je uveren da demonstranti, koji protest vide kao način za iskazivanje mišljenja povodom dozvoljenih ciljeva koji ih objedinjuju, ne žele da ruše, već grade.


- Ali ono što nećemo dozvoliti je stvaranje atmosfere prevrata - poručio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading