Ubijena Berluskonijeva kurva: Manekenka otkrivala tajne sa bunga-bunga žurki

Autor: Republika

Svet

17.03.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najmoćnijih ljudi Italije, bivši premijer i medijski tajkun Silvio Berluskoni (82), kojem se trenutno sudi da je podmićivao prostitutke da ćute o njegovim perverznim bunga-bunga žurkama u vili pored Milana, moraće da se suoči sa još jačim optužbama nakon smrti marokanske manekenke Imane Fadil (33), koja je preminula 1. marta u bolnici od mogućih posledica trovanja.

Iman Fadli, preminula manekenka

- Otvorili smo istragu o smrti Imane Fadil, koja je primljena u bolnicu 29. januara sa neobjašnjivim i jakim bolovima u stomaku. Lekari do trenutka njene smrti nisu otkrili pravi uzrok - izjavio je tužilac iz Milana Frančesko Greko.

Fadil: Berluskoni platio svakoj prostitutki obučenoj u kostim časne sestre po 2.000 evra

Italijanski list Korijere dela sera iz izvora u bolnici gde se Fadilova lečila piše da su lekari uradili niz testova i, nakon što nisu pronašli bilo kakav uzrok njenih tegoba, rezultate su poslali u grad Pavija na severu Italije. Odande je, međutim, 6. marta stigao nalaz da bi uzrok njene smrti mogla da bude radioaktivna supstanca koje nema u slobodnoj prodaji, što implicira da je ona otrovana.

Motiv njenog mogućeg ubistva je bio taj što je ona i dalje bila opasan svedok jer se 2012. već pojavila na suđenju Berluskoniju, koji je tada oslobođen optužbi da je imao seks sa maloletnicama u vili pored Milana. Fadil je tada ispričala kako je Berluskoni plaćao maloletne prostitutke koje su pred njim izvodile striptiz obučene u kostime časnih sestara.

Berluskoni: Uvek je žalosno kad mlada osoba umre. Nikada nisam sreo tu osobu

- Platio je svakoj po 2.000 evra rekavši im da se ničega ne plaše što uzimaju novac od njega i da se ne uzbuđuju mnogo - ispričala je Fadil na suđenju, ali je uprkos brojnim svedočenjima Berluskoni tada oslobođen svih optužbi u žalbenom postupku.

Na vest o smrti Fadilove reagovao je i Berluskoni, rekavši da je nikada nije upoznao.

- Uvek je žalosno kad mlada osoba umre. Nikada nisam sreo tu osobu, nikada nisam pričao sa njom - rekao je Berluskoni. On je, međutim, odbacio sve tvrdnje o njenim pričama sa njegovih kontroverznih žurki.

- Pročitao sam te njene izjave i sve mi to izgleda kao da je izmišljeno i apsurdno - zaključio je Berluskoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading