Masakr na Novom Zelandu: Da više nikad Amerikanci i muslimani ne kolju hrišćane kao na Kosovu!

Autor: Republika/Tanjug

Svet

15.03.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac koji je putem Fejsbuka uživo prenosio napad na dve džamije na Novom Zelandu, u kojem je učestvovalo ukupno četvoro napadača, a ubijeno 40 i ranjeno 20 ljudi, u manifestu na internetu je "objasnio" svoju i njihovu ozbiljnu mentalnu poremećenost i tražio od takođe bolesnih sledbenika da prave memove i šire ih internetom, veličajući belu rasu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Navodi se da je napadačev manifest na internet forumu "8čen", bliskom estremnoj desnici, objavio puno "memova", slika sa dodatim tekstom koje se brzo šire među korisnicima društvenih mreža. 

"Pravite memove, postujte memove i širite memove. Memovi su uradili više za etnonacionalistički pokret nego bilo koji manifest", poručio je napadač koji je u međuvremenu identifikovan kao 28-Australijanac Brenton Tarant.

U manifestu njegove ekstremističke organizacije stoji:

Foto: Tanjug/AP
Brendon Tarant

"Balkanizacija SAD-a neće za rezultat imati samo rasnu podelu među ljudima unutar Amerike i pobedu bele rase na severnoameričkom kontinentu, već će uništiti snove o mešovitom društvu.

Nadalje, ova balkanizacija će smanjiti mogućnost Amerike da projektuje svoju moć globalno i time će onemogućiti da se mešanje u situaciju na Kosovu nikada više ne ponovi (kada su se američke i NATO snage borile pored muslimana i klale evropske hrišćane koji su pokušavali da sklone ove islamske okupatore iz Evrope).

 

 

Šta želimo?

Moramo osigurati opstanak naših ljudi i budućnost za belu decu."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading