(VIDEO) Jezivi detalji o zapostavljanoj devojčici (5): Od kako je rođena nije izašla iz stana, nije znala šta je tuš...

Autor: Blic, Republika

Svet

14.03.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moskovski lekari zbrinuli su petogodišnju devojčicu koju su ruski mediji prozvali ženski Mogli, a koja je pronađena u ponedeljak sama u stanu, punom đubreta i bubašvaba, izgladnelu, bolesnu, nerazvijenu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Devojčica zapostavljana duže vreme

Oni su zabrinuti jer devojčica ne zna da priča, ni da spava u krevetu. Nikada nije videla voće i jako se boji vode. Na vratu je imala malu ogrlicu koja joj se s godinama urezala u meso.

- Nikada nije videla voće. Ponudili smo joj mandarinu koju je dugo posmatrala, a kada je probala, nasmešila se od sreće. Nije znala šta je tuš. Još uvek imamo muke s higijenom. Ona uopšte ne želi da se kupa - kaže doktor Ismail Osmanov.

On je dodao da dete ne spava u krevetu već se sklupča na stolici i to nakon što je lekari smeste u krevet. Dobra vest je da nema psiholoških poremećaja.

Njena majka, osim što tvrdi da je odgajala dete u dobrim uslovima kaže da "ne zna što se dogodilo sa stanom".

- Nisu me pustili da vidim svoju ćerku. Ne znam što se dogodilo sa stanom. Uhapsili su me u blizini zgrade - rekla je Irina koja je da šok bude veći fakultetski obrazovana žena.

Tvrdi da devojčica može da govori i komunicira. Tvrdi da je u stanu nije bilo nekoliko sati, ali komšije to demantuju i kažu da je nije bilo nekoliko dana. Policiju su pozvali jer dete neprekidno plakalo.

Kažu i da devojčicu nisu videli od kada je bila beba. Otkrili su i kako je Irina ranije bila opsednuta čistoćom i da je čistila zgradu i oko nje.

- Volela je čistoću, često je prala pod ispred vrata i oko lifta - kaže jedan od komšija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading