Fejsbuk i Instagram pali u isto vreme, a to ukazuje na jednu stvar

Autor: blic.rs

Svet

13.03.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni korisnici širom sveta danas nisu mogli da se uloguju na svoje profile na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, piše britanski "San".

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako se navodi, stranice tih društvenih mreža nisu mogle ni da se učitaju, korisnici nisu mogli da šalju poruke ili lajkuju pojedine objave.

- Ja sam iz SAD i ne mogu da okačim ništa. Pokušala sam nekoliko puta, ali nisam uspela - rekla je Nikol Kislak, korisnik Instagrama.

Problemi u radu ove dve društvene mreže pojavili su popodne, gotovo istovremeno, dok su primedbe imali i korisnici Tvitera, prenosi "Dejli Ekspres".

- Ne mogu da postavim ništa, njuz fid mi ne radi. Izbrisala sam aplikaciju i ponovo je instalirala, ali sada mi ne dozvoljava da se prijavim - objasnila je u panici Viktorija iz Estonije.

Slične situacije pokazale su da veliki kolaps Fejsbuka i Instagrama izaziva rad na sistemu pred puštanje neke velike promene. Videćmo šta nam je ovog puta pripremio Mark Zakerberg.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading