NIJE TRAMPOVA MILJENICA: Tifani od malena u senci starije sestre Ivanke

Autor: Republika

Svet

12.03.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tifani Tramp koja dane provodi u Beogradu je ćerka Donalda Trampa i njegove druge supruge, glumice Marle Mapes. Tifani je završila studije sociologije i urbane kulture, bila je pripravnica u Vogue-u, a oprobala se i kao pevačica, ali nije se baš iskazala ni na jednom od spomenutih polja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tifani Tramp

Starija sestra Ivanka joj je najveća savetnica po pitanju mode, ali i životnih i poslovnih odluka. Ipak, Tifani nikako da zadobije očevo poverenje koje uživaju njena starija braća i sestra i zato je, navodno, upisala i studije prava ne bi li tata konačno počeo da je shvata ozbiljno.

Tata Donald nema dovoljno poverenja u Tifani i ne vidi kod nje ambiciju kao kod starije dece, što je u jednom intervju otvoreno i priznao.

- Don, Erik i Ivanka su moj ponos i oni naporno rade, a Tifani se ponosim u malo manjoj meri jer je ona tek završila fakultet, ali inače je sjajna devojka - rekao je predsednik Amerike.

RepublikaFoto: instagram.com

Dok Donald i Erik vode računa o poslovima svog oca pošto obavlja dužnost predsednika i dok Ivanka pomaže ocu u političkim odlukama, Tifani jednostavno uživa u luksuzu i na Instagramu se neprestano hvali svojim putovanjima i druženjima s poznatima. Na ovoj društvenoj mreži ima milion pratilaca, a više njenih slika iz Beograda pogledajte u galeriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading