Paranoja! Istripovao da ga prate tajne službe!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

07.03.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kandidat vladajućeg Socijaldemokratsko saveza i albanske DUI u Severnoj Makedoniji, Stevo Pendarovski, tvrdi da poslednjih 24 sata njega, a verovatno i njegovu porodicu, prati obaveštajna služba koja je, kaže, bliska najvećoj opozicionoj stranci VMRO-DPMNE.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- Za 10 dana nekoliko puta su objavljene moje fotografije o tome gde se krećem - rekao je zajednički predsednički kandidat vladajuće strukture u Severnoj Makedoniji, Stevo Pendarovski, u intervjuu za 1TV. 

Pendarovski kaže da pre pet godina, u vreme režima VMRO-DPMNE, kada je takođe bio predsednički kandidat, nije postojalo njegovo fizičko praćenje, ali su mu telefoni prisluškivani četiri godine. 


-Ovo je samo signal o tome u kom smeru će se kretati kampanja za predsednika, ali smatram da će biti još prljavija. Meni nisu bliske podzemne kampanje, ja ću odgovarati argumentima i javno. Ostaci prethodnog režima ne smeju da budu tolerisani, to je posao za institucije aktuelne vlasti - zaključio je Pendarovski. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading