NEZAPAMĆENI UŽAS: Brat (12) silovao sestricu (6) jer je to video u GTA igrici!

Autor: Republika

Svet

02.03.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečakova majka je očajna zbog svega, ali se nada da će se njen sin posle odsluženja kazne vratiti u porodicu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dečak je tri puta silovao sestricu jer je hteo da vidi kako u stvarnosti izgleda seksualno napastvovanje, koje je video igrajući igricu "Grand teft auto". Osuđen na godinu dana popravnog doma.

Britanski dečak (12) iz Svindona na jugozapadu Engleske tri puta je brutalno silovao rođenu sestru staru samo šest godina jer je hteo da proveri kako u stvarnosti izgleda seksualno napastvovanje, koje je video u igrici "Grand teft auto" (GTA). Osuđen je u petak na godinu dana popravnog doma i upisan je u registar seksualnih prestupnika.

Prema navodima tužioca Rasela Pinea, zločin se desio u periodu oko katoličkog Božića 25. decembra 2018. Priča je, međutim, tek sad dospela u javnost, nakon što je maloletnik osuđen po tri tačke optužnice za silovanje i jedne za podstrekivanje na seks.



- Svaki put pre nego što je silovao sestru dečak je igrao GTA, igricu poznatu po nasilju. Silovao je devojčicu u trenutku dok su roditelji spavali, a sve je gledao mlađi brat. Priznao nam je da je hteo da proveri kako bi uživo izgledalo silovanje, koje je video u igrici - kazao je Pine.

Tužilac je dodao da je zločin otkriven početkom januara, kad je njegova sestra rekla drugarici u predškolskom da ju je brat dirao po genitalijama i silovao. Ta drugarica je to ispričala njihovoj vaspitačici, koja je obavestila policiju i socijalnu službu.

- Vaspitačica je kazala da je devojčica nakon zlostavljanja koje je preživela odjednom postala ćutljiva i povučena. Međutim, laknulo joj je kad je sve ispričala - naglasio je tužilac.

U jezivom videu pogledajte kako silovanje izgleda u čuvenoj igrici GTA:

Dečak je prvobitno u razgovoru sa policajcima negirao da je zlostavljao sestru, ali je ubrzo priznao da ju je tri puta silovao. Socijalne službe su ga zato odvojile od mlađe sestre i brata, a suđenje mu je počelo početkom februara u sudu za maloletnike u Svindonu. Kad ga je sudija pitao šta bi radio kad bi opet dobio priliku da siluje, on je odgovorio da to nikad ne bi ponovio.

- Zaustavio bih se odmah. Shvatio sam da je to mnogo loše - rekao je dečak.

Njegov branilac Gordon Hotson naveo je da dečak sarađuje sa psiholozima.

- Za sada dečak nema kontakt sa sestrom i bratom, iako su oni izrazili želju da ga vide - kazao je Hotson.

Dečakova majka je očajna zbog svega, ali se nada da će se njen sin posle odsluženja kazne vratiti u porodicu.

- Nadam se da ćemo opet biti zajedno. Moja ćerka je bila tužna jer se osećala kao da je ona kriva za to što joj se desilo, ali je sada dobro. Ona je snažna devojčica i baš smo ponosni na nju - kazala je majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading