Detalji horora u Beču: Bosanac naručio piće, pa razneo glavu Violeti - dok se krv razlivala, ubica presudio sebi

Autor:

Svet

13.02.2019

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konobarica Violeta J. (48), poreklom Srpkinja, nalazi se u komi nakon što joj je bivši dečko, Bosanac Željko B. (53), pucao u glavu nasred ulice u Beču.

RepublikaFoto: facebook.com/prinscreen
Žrtva ljubomornog partnera

Žena je preživela napad iako su prvi izveštaji naveli da je preminula.

Kako austrijski mediji pišu, ona je osma žena žrtva zločina iz strasti od početka godine.

Prema pisanju bečkih medija, Željko je svratio u "Kafe Rebeka", u bečkom okrugu Majdlingu, gde je radila njegova bivša devojka, i od nje naručio piće.

Svedoci kažu da je on "ovoga puta delovao miroljubivo". Popio je piće u lokalu u kom je radila i nije pravio probleme.

Međutim, nakon što joj se završila smena u devet sati uveče, Violeta je htela da svrati na piće u obližnji "Kafe Zero". Njen bivši ju je pratio.

Dvadeset minuta kasnije, Željko je potegao pištolj i pucao 48-godišnjoj Violeti u glavu. Oblivena krvlju, pala je na zemlju. Nakon toga on je ispalio i sebi metak u glavu.

 

 

Očevici su pozvali hitnu pomoć, koja je prevezla teško povređenu ženu u bolnicu UKH u Majdlingu, gde je hitno operisana. Violeta se trenutno nalazi u komi, iz koje se možda nikada neće probuditi. Željko je na licu mesta podlegao povredama.

"Prema prvim saznanjima, reč je o zločinu iz strasti. Osumnjičeni je kod sebe imao mali pištolj", izjavio je policijac za Hojte.

Kako se saznaje, Željko B. je napustio suprugu i četvoro dece zbog Violete J, koja ga je posle toga ostavila zbog drugog muškarca.

- Bila je u novoj vezi i veoma srećna. On nije mogao da se pomiri s tim - izjavila je menadžer kafića Slavica S (55).

 

Kada je saznala da se njena koleginica neće probuditi, briznula je u plač, a zatim ju je suprug odvezao u bolnicu u kojoj leži Violeta.

Pre toga je ispričala novinarima da je Bosanac još pre pet meseci pretio da će ubiti nju, a zatim i sebe, ali da niko od prisutnih u lokalu to nije ozbiljno shvatio.

- Često je pretio Violeti i tukao ju je, ali niko nije verovao da može da uradi nešto tako užasno - rekla je Slavica S.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading