(FOTO) Beba umrla najstrašnijom smrću: Deda (47) bacio unuka u pećnicu, mališanu nije bilo pomoći!

Autor: Republika

Svet

31.01.2019

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedanaestomesečna beba je spaljena u pećnici u koju su je pijani baba i deda Rusi dok mu je majka bila odsutna.

Foto: vk.com/Viktoria Sagalakova
Viktorija sa sinčićem

Viktoria Sagalakov (20) je svog sina Maksima ostavila sa svojim roditeljima na čuvanje u Kakasiji u Rusiji.

Policija kaže da je deda (47) bacio bebu u pećnicu nakon što se napio. Član porodice otkrio je dečakovo teško spaljeno telo i pozvao policiju. Onda su oni uhapsili dedu i babu (42) zbog ubistva.

Kada se Viktoria vratila kući, zatečena žena je pronašla ostatke ugljenisanog deteta u pećnici porodične kuće u selu Karoj.

- Deda i baba su bili pijani i ubili su bebu - navodi se u izjavi regionalnog istražnog odbora zaduženog za ispitivanje ozbiljnog kriminala.

Član porodice je našao da je telo dečaka teško oštećeno visokom temperaturom u peći.

Tačan uzrok smrti je pod forenzičkom istragom, ali se pretpostavlja da je dete umrlo od spaljivanja u utorak.

Jedan komšija je rekao da je deda bio napolju i napio se votkom. Kada se vratio, dete je bacio u peć na drva.

Baba i deda su oboje uhapšeni i pokrenuta je krivična istraga u vezi "namernog ubistva bespomoćnog maloletnika", kažu izvori iz policije. Oni su uhapšeni u svojoj kući, a preti im i doživotna zatvorska kazna.

Sused Evgenij Borgojakov rekao je za rusku televiziju da je deda "poludeo od alkohola".

- Vratio se kući i čuli smo da je gurnuo bebu u peć na drva. To je bilo to - dodao je on.

Majka Viktorija Sagalakova, 20, ostavila je emocionalnu poruku na društvenim medijima. "Počivaj u miru, ljubljeni moj", napisala je. "Moj dragi sine. Moj bol se ne smanjuje ni na minut."

- Kako ću se nositi s tim da nisi sa mnom? Ne mogu da te zagrlim. Samo tvoja fotografija je ovde, gde se vidi tvoj dobri i nežni izgled - takođe je pisalo.

- Gledam u tvoju sliku i vidim te kako mi se smejes. Tako mi nedostaješ, sine moj... Molim te, dođi da me vidiš samo na sekundu. Dođi da me vidiš u snovima. Znam da sada sve vidiš jer letiš tako visoko -

Rođaka i komšinica Natalia Sagataieva rekla je da su se baba i deda često brinuli o dedetu dok je majka bila odsutna i da su ga dobro čuvali.

- Jednostavno ne mogu da verujem - reče ona.

- Još sam šokirana. Dobro su se brinuli o dečaku, hranili ga. Moja deca su se igrala sa njim. Kako se to moglo dogoditi?

Marina Čaptičova, komšinica u sibirskom selu, rekla je: "Bilo mi je mučno kada sam ovo čula. Ne mogu da zamislim kako bi se to moglo dogoditi?"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading