Tramp osuo paljbu po bišvem direktoru Starbaksa: Slažem se da nije baš najpametniji, valjda plaća kiriju

Autor: Tanjug

Svet

28.01.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp smatra da bivši direktor prodajnog lanca kafa "Starbaks" Hauard Šulc "nema petlju" da se kandiduje za predsednika SAD.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Tramp je rekao da je gledao Šulcov intervjuu u emisiji Si-Bi-Es-a "60 minuta", tokom kojeg je rekao da ozbiljno razmišlja o kandidaturi za predsednika SAD, i naveo da je saglasan sa Šulcom da "nije najpametnija osoba". 

- Osim toga, Amerika to već ima! Samo se nadam da mi Starbaks i dalje plaća kiriju u kuli Tramp - naveo je američki predsednik na svom nalogu na Tviteru. 


Šulc, koji je prošle godine napustio rukovodeću funkciju na čelu Starbaksa, prethodno je naveo da razmatra mogućnost da se na predsedničkim izborima 2020. kandiduje kao nezavisni kandidat centra.

Upitan tokom intervjua šta zna o rukovođenju državom, Šulc je rekao da "ima dugu istoriju priznavanja da nije najpametnija osoba u sobi" i da, kako bi doneo sjajne odluke o složenim problemima, mora da privuče ljude koji su pametniji od njega i imaju više iskustva i veština.

 

 

Američki biznismen je, u nizu tvitova, napisao da su dve političke partije u SAD sada "podeljene više nego ikada", preneo je Bi-Bi-Si.


Šulc je, gostujući u emisiji Si-Bi-Esa "60 minuta", rekao da je "doživotni demokrata", ali je kritikovao trenutni sistem kojim dominiraju dve partije.

- Živimo u izuzetno delikatnom vremenu kada ne samo da ovaj predsednik nije kvalifikovan da bude predsednik, već i obe stranke ne rade ono što je potrebno za američki narod koji zastupaju - rekao je Sulc.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading