"Trampov najavljeni predlog - neprihvatljiv"

Autor: Tanjug

Svet

19.01.2019

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Predstavničkog doma Kongresa SAD Nensi Pelozi ocenila je danas kao "neprihvatljiv" predlog koji američki predsednik Donald Tramp namerava da iznese o pružanju privremene zaštite nekim imigrantima bez dokumenata u zamenu za izgradnju zida na jugozapadnoj granici s Meksikom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Trampov plan "ne predstavlja dobronameran pokušaj da vrati izvesnost u ljudske živote" i verovatno neće proći ni u Predstavničkom domu ni u Senatu, saopštila je Pelozi, inače predstavnica Demokratske stranke, prenosi Rojters.

Trampov plan je deo pokušaja da postigne dogovor sa Kongresom kojim bi iz blokade izašlo više delimično blokiranih agencija federalne vlade.


Američki predsednik najavio je za danas "važnu objavu" u vezi sa blokadom rada federalne vlade, u trenutku kada se nastavlja neslaganje Bele kuće i demokrata zbog njegovog plana da se na granici sa Meksikom podigne zid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading